Aktualne novice

Popis v javnem sektorju

Čas je za obnovitev poznavanja računovodskih pravil glede načrtovanja in izvajanja popisa ...

Celotna novica

XXVII. Dnevi slovenske uprave

Sposobnost prilagajanja javne uprave ...

Celotna novica

Natečaj PREMIK NAPREJ 2020

Vse uresničljive ideje in vsi premiki naprej ne smejo ostati neopaženi, saj je dobre izkušnje in uspehe pomembno deliti z drugimi.

Celotna novica

VODENJE V 21. STOLETJU

V današnjih družbah se vedno bolj soočamo z negotovostjo, ki zahteva bolj učinkovite in predvsem nove pristope vodenja sodelavcev oz. organizacij.

Celotna novica

Izzivi študentov med in po epidemiji COVID-19

Četrti online pogovor z naslovom »Izzivi študentov med in po epidemiji COVID-19« je potekal v sredo, 27. 5. 2020, od 16.00 – 17.00.

Celotna novica

Ali je situacija zaradi COVID-19 tudi priložnost za hitrejši razvoj digitalizacije storitev javne uprave?

Tretji online pogovor z naslovom »Ali je situacija zaradi COVID-19 tudi priložnost za hitrejši razvoj digitalizacije storitev javne uprave?« je potekal v četrtek, 14. 5. 2020, od 16.00 – 17.00.

Celotna novica

Kakšne bodo posledice zaradi COVID-19 v javni upravi in kaj lahko pričakujemo?

Drugi online pogovor z naslovom »Kakšne bodo posledice zaradi COVID-19 v javni upravi in kaj lahko pričakujemo?« je potekal v četrtek, 23. 4. 2020, od 16.00 – 17.00.

Celotna novica

Notranji izzivi dela od doma zaposlenih v javnem sektorju

Prvi online pogovor z naslovom »Notranji izzivi dela od doma za zaposlene v javnem sektorju« je potekal v četrtek, 16. 4. 2020, od 16.00 – 17.00.

Celotna novica

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.