Europe Code Week že drugič zaporedoma na Fakulteti za upravo

 

UPORABA IN DODANA VREDNOST ODPRTIH PODATKOV

 

Svetovalno-izobraževalni center je v sklopu EUROPE CODE WEEK organiziral seminar Obdelava in dodana vrednost odprtih podatkov. 

 

Kako zaporedje kalkulacij omogoča pridobivanje dodane vrednosti iz podatkov? Kako v Excelu uporabimo programsko kodo in makro ukaze? Kaj so odprti podatki? S kakšnim postopkom jih obdelamo na računalniku? S takšnimi in podobnimi vprašanji se srečujejo dijaki, študentje, zaposleni in drugi na različnih področjih. 

 

S pomočjo izvrstnih predavateljev dr. Mitja Dečman, mag. Damijana Keržič in mag. Anamarija Leben smo udeležencem dogodka približali področje uporabe in dodane vrednosti odprtih podatkov.

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.