11. Študentska konferenca Fakultete za upravo

Kako z učinkovitim učenjem in odličnimi odnosi skozi študij do dela?

11. Študentska konferenca Fakultete za upravo, ki je potekala v sredo, 3. marca 2021, online, je bila odlična priložnost za študente, da spoznajo skrivnosti učinkovitega učenja in izkoristka časa, tehnik hitrega branja ter grajenja odličnih medsebojnih odnosov. Razkrito jim je bilo tudi, kaj delodajalci iščejo pri kandidatih za službo na razgovorih. Vsa ta znanja bodo študentom prišla prav pri študiju, pisanju zaključnega dela in iskanju zaposlitve. Skupaj s Kariernimi centri UL smo jim omogočili tudi hitre zmenke z delodajalci.

 

Na dogodku smo gostili dve izvrstni predavateljici, ki sta s svojo energijo pridobili pozornost slušateljev.

 

Prvo interaktivno predavanje o umetnosti vzpostavljanja odličnih odnosov in o tem, kaj delodajalci iščejo na razgovoru, je pripravila mag. Irena Dežalak, dobitnica najvišje nagrade na Treningu Dale Carnegie® in dve leti zapored tudi prestižne nagrade TOP 10 predavatelj v Sloveniji.

 

Drugo interaktivno predavanje ter nato hitre zmenjke na temo  učinkovitega učenja z optimizacijo časa pa je pripravila mag. Sonja Peklenik, direktorica ter lastnica podjetja za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana.

 

Sledili so hitri zmenki študentov z delodajalci v organizaciji Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Študenti so imeli priložnost srečati se s s predstavniki Ministrstvo za javno upravo,  Občine Medvode,  Upravne enote Ljubljana,  Centra za socialno delo Ljubljana, Enota Ljubljana Šiška, Atlantic Grupe, Plastike Skaza, Replika Group ter Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

 

Konferenca se je zaključila s predavanjem mag. Sonje Peklenik o tehnikah hitrega branja.

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.