3. Akademija javnega sektorja

PONOS SLOVENIJE, PONOS JAVNE UPRAVE - KAKŠNA JE MOJA VREDNOST IN KAKŠNO JE MOJE SPOŠTOVANJE V JAVNI UPRAVI?

3. Akademija javnega sektorja

 

Svetovalno-izobraževalni center Fakultete za upravo je 29. marca 2017 organiziral 3. Akademijo javnega sektorja. Nosilna tematika je bila posvečena ponosu Slovenije in javne uprave ter vrednosti in spoštovanju v javni upravi. 

 

O ponosu Slovenije so  v okviru prvega omizja, ki ga je vodila novinarka Anja Hlača Ferjančič, na akademiji razpravljali Iztok Čop, dobitnik več olimpijskih odličij in podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Peter Slatnar, direktor podjetja Slatnar, in Dušan Olaj, direktor podjetja Duol inženiring.

 

Razprava na akademiji je  v ospredje postavila tudi tematiko vrednosti in spoštovanja zaposlenih v javni upravi.  Svoje poglede so v pogovoru predstavili mag. Tanja Bogataj, državna sekretarka na Ministrstvu za javno upravo, Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic, Franci Pliberšek, generalni direktor MIK d. o. o. ter družbeni kritik,  ter dr. Erik Brecelj, zdravnik v UKC Ljubljana.

 

V tretjem sklopu 3. Akademije javnega sektorja je potekalo predavanje dr. Tomaža Erzarja, psihoterapevta in direktorja Študijsko-raziskovalnega centra za družino, z naslovom Moja vrednost, moj ponos, moje spoštovanje – ali znam postaviti mejo in ovrednotiti sebe tudi v delovnem okolju javne uprave?

 

FOTO UTRINKI

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih in aktualnih novicah.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.