3. SICova kavica in uporaba inovativnih metod dela

3. SICova kavica in uporaba inovativnih metod dela

Ekipa SIC je tokrat zaposlene na Fakulteti za upravo, v sklopu SICove kavice, presenetila z uporabo inovativnih metod dela. Začeli smo z uporabo metode pozitivnega poizvedovanja (Appreciative Inquiry). Z zaposlenimi na Fakulteti za upravo in SICovimi mladimi potenciali smo iskali pozitivne plati dela na fakulteti, izrabi prostorov in potencialnih novih pobudah, kjer smo izhajali iz vsakega posameznika.

 

Tekom dogodka, katerega prvotni namen je bil omogočiti prostor za druženje in povezovanje, so se zaposleni spoprijeli z uporabo inovativnih metod dela. Kot dodatno so uprabili tudi metodo odprtega prostora (Open Space Method), kjer smo za šestimi omizji soustvarjali skupne predloge in rešitve. Vse skupaj smo zaključili z galerijo predlogov, kjer smo prišli do novih projektnih idej in vzpostavili nove možnosti sodelovanja.

 

 

Foto utrinki. 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih in aktualnih novicah.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.