Natečaj PREMIK NAPREJ 2021

Vse uresničljive ideje in vsi premiki naprej ne smejo ostati neopaženi, saj je dobre izkušnje in uspehe pomembno deliti z drugimi.

Zmagovalec natečaja

 

 

Na XXVIII. Dnevih slovenske uprave smo na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani razglasili zmagovalca natečaja za najboljšo izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2021. Zmago si je prislužilo Vrhovno sodišče Republike Slovenije za projekt »Elektronske sodne dražbe – eDražbe«.

 

Rado Brezovar, generalni sekretar Vrhovnega sodišča Republike Slovenije, je ob prejemu priznanja povedal, da je izjemno zadovoljen z zmago na natečaju in da gre za veliko priznanje tako Vrhovnemu sodišču Republike Slovenije kot slovenskemu sodstvu za projekt, na katerega so izjemno ponosni.

 

Priznanje za najboljšo izboljšavo v javni upravi »Premik naprej 2021« sta Radu Brezovarju, generalnemu sekretarju Vrhovnega sodišča Republike Slovenije, podelila dekan Fakultete za upravo prof. dr. Janez Stare in prodekan za prenos znanja doc. dr. Jernej Buzeti.

 

Več o natečaju in zmagovalnem projektu

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.