Obnovitveni seminar ZUP

Vodenje postopkov po ZUP

Veliko javnih uslužbencev se pri svojem vsakdanjem delu srečuje s temami s področja splošnega upravnega postopka. Pri tem kdaj pa kdaj naletijo na situacijo oz. vprašanje, na katerega ne vedo odgovora ali pa vanj niso prepričani.

 

S tem v mislih nudimo organizacijam javnega sektorja Obnovitveni  oz. osvežitveni seminar iz splošnega upravnega postopka. Seminar omogoči udeležencem pregledno (obnovitveno) obravnavo osnovnih pravnih in drugih znanj o odločanju v upravnih zadevah in vodenju upravnega postopka.

 

Na podlagi vnaprej podanih vprašanj in dilem slušateljev izvajalec vsebino seminarja oz. delavnice prilagodi ciljni publiki in specifiki njihovega področja dela. 

 

V letu 2019 smo na temo Splošnega upravnega postopka, upoštevajoč specifike posameznega področja oz. organizacije, organizirali seminarje oz. delavnice za:

 

  • Mestno občino Novo mesto, 11. 4. 2019,
  • Finančno upravo Republike Slovenije, 13. in 20. 6. ter 17. in 24. 9. 2019,
  • Banko Slovenije, 11. do 13. 9. 2019,
  • Komunalo Kranj, 25. 9. 2019 in
  • CSD Maribor, 3. in 10. 10. 2019.

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.