Priprava ciljev in kazalcev proračunskih uporabnikov

Čemu služi postavljanje ciljev in kazalcev?

 

Z delavnico, ki je namenjena pripravljavcem predlogov proračuna in odgovornim za proračun - posrednim in neposrednim proračunskim uporabnikom, želimo:

 

-  udeležence seznaniti s teoretičnimi izhodišči za pripravo ciljev, posebej pa kazalcev za preverjanje doseganja ciljev,

-  jim prikazati primere dobrih in slabih kazalcev ter

-  jih seznaniti z najpogostejšimi napakami pri oblikovanju ciljev in kazalcev. 

 

Poglavitno pa je praktično delo, tj. skupno oblikovanje primernih ciljev in kazalcev.

 

Tako delavnico smo v aprilu 2018 organizirali za Občino Jesenice in Občino Rogatec. V oktobru 2018 pa so znanje na tem področju obnovili tudi v Občini Rogaška Slatina.

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.