Ravnanje z dokumentarnim gradivom

Ravnanje z dokumentarnim gradivom in s tem povezanimi postopki ...

Delo v visokošolskih inštitucijah zahteva veliko procesov, povezanih z dokumenti oziroma z njihovim učinkovitim upravljanjem oziroma ravnanjem. Le-to ima določene posebnosti in zahteve, zato morajo biti delo in s tem povezani sistemi ravnanja z dokumentarnim gradivom in postopki, posebej prilagojeni in usklajen s predpisi in uredbami (npr. Uredba o upravnem poslovanju), ki določajo delo v visokošolskih inštitucijah.

 

Za Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani smo 4. marca 2019 organizirali seminar Ravnanje z dokumentarnim gradivom, ki je namenjen vsem visokošolskim inštitucijam, ki se pri svojem delu srečujejo s problematiko upravnega poslovanja v smislu ravnanja z dokumentarnim gradivom in s tem povezanimi postopki, vključujoč delo s pomočjo informacijskega sistema Government Connect.

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.