Sodelovanje s Kariernim centrom UL

Za študente organizirani različni izobraževalni dogodki za pridobivanje prenosljivih in poklicno-specifičnih kompetenc ...

Fakulteta za upravo organizira, v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Ljubljani, v okviru projekta »Karierni centri Univerze v Ljubljani – vaš kompas na karierni poti« v študijskem letu 2016/17 za  študente različne izobraževalne dogodke za pridobivanje prenosljivih in poklicno-specifičnih kompetenc. 17. 5. je tako na fakulteti potekala delavnica Javno nastopanje in retorika, 24. 5. Načrtovanje javnih storitev, 9. 6. pa bo tema delavnice Zagovorništvo za bolj učinkovite javne politike. Vse delavnice so zelo praktično usmerjene, izvajalci pa so strokovnjaki na posameznih področjih.

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih in aktualnih novicah.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.