Splošni upravni postopek – obnovitev, dileme in vprašanja

Veliko javnih uslužbencev se pri svojem vsakdanjem delu srečuje ...

Veliko javnih uslužbencev se pri svojem vsakdanjem delu srečuje s temami s področja splošnega upravnega postopka. Pri tem kdaj pa kdaj naletijo na situacijo oz. vprašanje, na katerega ne vedo odgovora ali pa vanj niso prepričani.

 

S tem v mislih nudimo organizacijam javnega sektorja Obnovitveni seminar iz splošnega upravnega postopka – dileme in vprašanja. Seminar omogoči udeležencem pregledno (obnovitveno) obravnavo osnovnih pravnih in drugih znanj o odločanju v upravnih zadevah in vodenju upravnega postopka. Cilj programa je odgovoriti na vnaprej podana vprašanja, dileme in zadrege slušateljev.

 

Tak seminar smo v obdobju september-november organizirali za Upravno enoto Sevnica, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Center za socialno delo Maribor in Center za socialno delo Postojna.

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.