UPRAVA GRE V PRAVO SMER 2018

Terasa Fakultete za upravo kot multifunkcionalni prostor.

Si upaš uPRAVljaTI prostor?

 

Na Fakulteti za upravo nadaljujemo s postavljanjem izzivov študentom in drugim deležnikom ter iskanjem najboljših rešitev zanje. Vsled temu smo že četrto leto zapored organizirali dogodek Uprava gre v pravo smer, z nosilno temo Si upaš uPRAVljaTI prostor?.

 

Dogodek je potekal v času od 14. do 16. maja 2018, postavljeni izziv pa je nosil naslov Terasa Fakultete za upravo kot multifunkcionalni prostor. Izveden je bil v obliki tridnevne delavnice, kjer so sodelovali študenti naše fakultete, študenti arhitekture, krajinske arhitekture in gradbeništva. Pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov so pripravljali konceptualno rešitev oziroma idejno zasnovo celovite prostorske preureditve terase Fakultete za upravo v večnamenski prostor.

 

Razdeljeni so bili v tri interdisciplinarne skupine, ki so med seboj tekmovale. Vsaka skupina je v treh dneh prišla od osnovne ideje, postavitve modela 1:1 na terasi, do končne unikatne rešitve.

 

Vsaka skupina študentov bo svojo končno rešitev predstavila na zaključni javni predstavitvi, ki bo 30. 5. 2018 ob 12.00 v P19 na Fakulteti za upravo. Njihovo delo bo strokovno ocenila komisija za ocenjevanje. Na predstavitev pa ste vljudno vabljeni vsi zaposleni, ki boste hkrati lahko oddali glas rešitvi, ki vas bo najbolj prepričala. 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.