Uprava gre v pravo smer: Digitalna preobremenjenost

Iskanje inovativnih rešitev, kako omejiti digitalno preobremenjenost zaposlenih in študentov.

 

5. 5. 2022 je na Fakulteti za upravo potekal tradicionalni dogodek Uprava gre v pravo smer, na katerem so študentje Fakultete za upravo iskali inovativne rešitve za obvladovanje izzivov (problemov), in sicer pod naslovom "Digitalna preobremenjenost".

 

Vsem ekipam (Delfinčki, Žabice in Rožice) se iskreno zahvaljujemo, saj so vaše ideje osnova, na katerih bomo na Fakulteti za upravo lahko v prihodnje zmanjšali digitalno preobremenjenost svojih študentov, pa tudi zaposlenih.

 

Ob tej priložnosti bi radi še enkrat čestitali letošnji zmagovalni ekipi Delfinčki (Domnu in pa Klarisi), ki sta predlagala in zaigrala, da bi na vse aplikacije posameznik moral plačevati »davek«, če bi jih preveč uporabljal.

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.