Uprava gre v pravo smer: Javna uprava za mlade

Iskanje inovativnih rešitev, kako javni sektor in razumevanje javnih služb približati mladim oz. kako javno upravo narediti bolj uporabno za mlade.

 

Dne 21. 5. 2024 je na Fakulteti za upravo potekal tradicionalni dogodek Uprava gre v pravo smer, na katerem so študentje Fakultete za upravo v okviru tematike “Javna uprava za mlade“ iskali inovativne rešitve, kako javni sektor in razumevanje javnih služb približati mladim oz. kako javno upravo narediti bolj uporabno za mlade.

 

Vsem ekipam (Muce, Rožice in Sončki) se iskreno zahvaljujemo za res inovativne ideje (dan odprtih vrat, AI autopilot Timotej, predmet o javni upravi v srednji šoli), na katerih bomo lahko na Fakulteti za upravo nadalje gradili. 

 

Ob tej priložnosti bi radi še enkrat čestitali letošnji zmagovalni ekipi Muce!

 

                       

 

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.