Uprava gre v pravo smer: Participacija mladih

Iskanje inovativnih rešitev, kako spodbuditi aktivno udejstvovanje mladih v študijski proces, Erasmus+ izmenjave ...

 

Dne 22. 3. 2023 je na Fakulteti za upravo potekal tradicionalni dogodek Uprava gre v pravo smer, na katerem so študentje Fakultete za upravo v okviru tematike “ Participacija mladih“ iskali inovativne rešitve za obvladovanje izzivov (problemov).

 

Vsem ekipam (Delfinčkoma, Žabicama in Metuljčkom) se iskreno zahvaljujemo za ideje - vaše ideje so osnova, na njih bomo lahko na Fakulteti za upravo v prihodnje zvišali participacijo mladih, tj. svojih študentov tako na ravni fakultete kot na ravni univerze.

 

Ob tej priložnosti bi radi še enkrat čestitali letošnji zmagovalni ekipi Delfinčka!

 

        ekipa

                      

 

         

na sredini člana zmagovalne ekipe, Delfinčka

 

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.