XXVI. Dnevni slovenske uprave 2019

Osrednja tema XXVI. Dnevov slovenske uprave, ki so 26. in 27. 9. 2019 potekali na naši fakulteti, so bili predpisi in njihovo učinkovitejše izvrševanje.

 

Glavni gost dogodka je bil minister za javno upravo Rudi MEDVED, ki je poudaril, da sta eni od prioritet ministrstva pisanje dobrih zakonov in odpravljanje administrativnih ovir.

 

Že četrto leto zapored je bil na konferenci razglašen zmagovalec natečaja za naj izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2019. Zmaga je pripadla Finančni upravi Republike Slovenije za projekt »Mobilna aplikacija eDavki«

 

 

Več o dogodku

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.