Znani finalisti natečaja Premik naprej 2017

 

 

Strokovna komisija, sestavljena iz strokovnjakov s področja javnega sektorja, je izbrala štiri finaliste Natečaja za naj izboljšavo v javni upravi – PREMIK NAPREJ 2017.

Navajamo jih po abecednem redu imena izboljšave:

1.    Avtomatizacija prenosa podatkov iz samodejnih merilnih naprav (radarjev) v zaledni sistem in povezava s sistemom za poslovno obveščanje (Mestna občina Ljubljana, Mestno redarstvo, Sekretariat mestne uprave, Center za informatiko);

2.    Portal www.mlad.si (Urad RS za mladino/MIZŠ);

3.    Projekt A-QU-A, socialni servis ter program organiziranega prostovoljstva in program medgeneracijskega povezovanja (Zavod za oskrbo na domu Ljubljana);

4.    Zvočna postaja Ljubljana (Mestna občina Ljubljana, Oddelek za varstvo okolja).

Finalistom čestitamo, kdo pa bo zmagovalec, bo jasno na XXIV. Dnevih slovenske uprave, ki bodo na Fakulteti za upravo potekali od 21. do 22. 9. 2017.

 

Nazaj

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.