20 domislenih načinov kako PREMAGATI STRES

20 domislenih načinov kako PREMAGATI STRES

Živimo v dobi preobilja in neslutenega tehnološkega razvoja, ki naj bi nam prinesel več blaginje in več prostega časa.

Lokacija

e-tečaj

Živimo v dobi preobilja in neslutenega tehnološkega razvoja, ki naj bi nam prinesel več blaginje in več prostega časa. Toda zdi se, da je ravno obratno. Družbeni presežki v nas porajajo občutek nujnosti, vedno težje se upiramo vsakdanjim pritiskom pri delu in nasploh v življenju in vse manj imamo časa zase. Danes bolj kot kdaj koli potrebujemo napotke, kako obvladovati in nadzirati neprestane zahteve in obvladati krmilo v vse bolj razburkanem vsakdanu.

Na e-tečaju boste izvedeli

Po tečaju boste pravočasno prepoznali, kaj vam povzroča stres, zavestno izbirali vaše odzive na stres, znali zmanjšati skrbi, uporabljali učinkovite strategije za ohranjanje nadzora nad lastnim življenjem, samozavestnejši in znali premagovati strah, učinkoviteje reševali čustvene in praktične izzive, ki jih povzroča stres, razvili bolj zdrave vzorce vsakodnevnega delovanja in bolj uživali v življenju.

E-tečaj izvajamo v sodelovanju s Smart Areno:

 

 

Predavatelji

dr. Danijela Brečko

dr. Danijela Brečko

Izobraževalni inštitut SOFOS

poznavalka s področja osebnostnega razvoja odraslih in s področja načrtovanja kariere

Nazaj

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.