20 ključev za USPEŠNO TIMSKO DELO

20 ključev za USPEŠNO TIMSKO DELO

 

Zmagovalni tim se ne ustvari le “z dobro kemijo“, timi se ustvarjajo s sinergijo in fuzijo.

Lokacija

e-tečaj

Posamezniki dobivajo tekme, timi pa osvajajo prvenstva. Zmagovalni tim se ne ustvari le “ z dobro kemijo “, timi se ustvarjajo s sinergijo in fuzijo. Spoznajte 20 ključnih orodij za ustvarjanje in vzdrževanje zmagovalnega tima in njihovo delovanje v praksi. Čar timskega dela je njegova neizmerna moč, ki se sprošča v sodelovalnem prepletanju različnih talentov različnih posameznikov in daje posamezniku v timu energijo in zmagovalni zanos.

Na e-tečaju boste izvedeli

S pomočjo tečaja boste raziskali svoje talente in prednosti v timu, izvedeli, kje je vaša vrednost v timu največja, spoznali, zakaj je pomembno, da je vsak igralec na pravem mestu, razumeli, zakaj je cilj pomembnejši od vloge, zgradili odnos zaupanja s člani tima, znali sodelovati s povsem različnimi ljudmi, spoznali, kako dober tim sprejema odločitve, znali soustvarjati zmagovalni timski duh in razumeli, kako lahko s pomočjo timskega dela osebno rastete.

E-tečaj izvajamo v sodelovanju s Smart Areno:

 

 

Predavatelji

dr. Danijela Brečko

dr. Danijela Brečko

Izobraževalni inštitut SOFOS

poznavalka s področja osebnostnega razvoja odraslih in s področja načrtovanja kariere

Nazaj

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.