Z osebnimi cilji za UČINKOVIT RAZVOJ in USPEŠNEJŠE DELO

Z osebnimi cilji za UČINKOVIT RAZVOJ in USPEŠNEJŠE DELO

Se vam zdi, da nikakor ne morete najti skupnega jezika, zaradi česar trpijo delovni procesi, cilji in celo odnosi na sploh?

Lokacija

e-tečaj

Ste že imeli občutek, da veliko delate, rezultatov pa kar ni in ni? Se vam je že zgodilo, da ste v nek projekt vložili ogromno truda, zastavljenih ciljev pa niste dosegli? Eden od razlogov so najverjetneje nepopolno postavljeni cilji. Za zastavljanje specifičnih, natančno opredeljenih ciljev je potreben dober razmislek o tem, kaj si želimo doseči. Postavljanje specifičnih, natančno opredeljenih ciljev nam pomaga natančneje začrtati naše želje in pričakovane dosežke za prihodnost. Poleg tega nam jasen in specifičen cilj omogoča natančneje določiti, kaj potrebujemo, da zastavljen cilj tudi dosežemo.

 

Na e-tečaju boste izvedeli

  • na tečaju boste pridobili znanje o učinkovitem postavljanju ciljev po različnih metodah, ki vam bodo omogočile lažje spopadanje z izzivi, boljšo aktivacijo vseh potrebnih resursov za dosego cilja in navsezadnje tudi opazne in merljive rezultate svojih prizadevanj;

  • spoznali boste prednosti, ki jih prinaša učinkovito postavljanje ciljev;

  • usvojili boste veščine postavljanja in doseganja ciljev po različnih modelih.

    E-tečaj izvajamo v sodelovanju s Smart Areno:

 

 

Zunanji izvajalci

Anja Kovačič

Anja Kovačič

HRM

aktivna na področju kadrovskega menedžmenta in razvoja vodenja

Nazaj

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.