Izobraževalni dogodki

Izobraževalni dogodki Svetovalno-izobraževalnega centra Fakultete za upravo so krajši intenzivni dogodki, ki udeležencem omogočajo, da v kratkem časovnem obsegu razvijejo potrebne veščine in spretnosti oziroma pridobijo aktualno znanje iz obravnavanega področja. Izobraževalni dogodki so vodeni s strani kompetentnih strokovnjakov iz domačega in tujega okolja. Namenjeni so vsem, ki jih zanima obravnavana tematika in želijo poskrbeti za osebnostni in profesionalni razvoj ter razširiti nabor svojih znanj in poznanstev.

 

*Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževalnega dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

 

 

Trenutno ni dogodkov.

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.