Izobraževalni dogodki

Izobraževalni dogodki Svetovalno-izobraževalnega centra Fakultete za upravo so krajši intenzivni dogodki, ki udeležencem omogočajo, da v kratkem časovnem obsegu razvijejo potrebne veščine in spretnosti oziroma pridobijo aktualno znanje iz obravnavanega področja. Izobraževalni dogodki so vodeni s strani kompetentnih strokovnjakov iz domačega in tujega okolja. Namenjeni so vsem, ki jih zanima obravnavana tematika in želijo poskrbeti za osebnostni in profesionalni razvoj ter razširiti nabor svojih znanj in poznanstev.

 

*Pisna odpoved udeležbe je mogoča najkasneje tri delovne dni pred izvedbo izobraževalnega dogodka. Udeleženci, ki po tem roku prekličejo udeležbo ali se dogodka ne udeležijo, niso upravičeni do povrnitve kotizacije oz. so dolžni poravnati celotno kotizacijo. Lahko pa na seminar pošljejo drugega udeleženca. Odpoved udeležbe zaradi bolezni je mogoča le s predloženim zdravniškim potrdilom. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja – v tem primeru kotizacijo povrnemo v celoti.

 

 

UPRAVA GRE V PRAVO SMER 2018

SI upaš uPRAVljaTI prostor?

 

 

Podrobnosti in prijava

Ne zamudite priložnosti

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih in aktualnih novicah.

Prijavite se

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se