AKTIVNI ODMOR 1

AKTIVNI ODMOR 1

 

 

Bodite aktivni v času odmora na 3. akademiji javnega sektorja.

 

 

Program

V okviru 3. Akademije javnega sektorja bodo imeli udeleženci možnost, da se v času odmora vključijo tudi v tako imenovani »aktivni odmor«. Krajši aktivni odmor v okviru Akademije javnega sektorja je lahko odlična priložnost, da naredimo nekaj dobrega in koristnega za svoje zdravje in počutje. Pri aktivnem odmoru se lahko udeleženci razgibajo, pretegnejo obremenjene dele telesa, se sprostijo ter si napolnijo energijo za nadaljnje delo. V času aktivnega odmora, ki bo potekal v obeh odmorih akademije, bodo prikazane različne vaje, ki jih lahko udeleženci (zaposleni) uporabijo tudi med delovnim časom, saj je dokazano, da slednji način doprinese k večji produktivnosti, boljšemu telesnemu in mentalnemu počutju ter zadovoljstvu pri delu.

 

Aktivni odmor bo trajal 15 minut in bo potekal v predavalnici P8. Vodenje aktivnega odmora bo izvajala usposobljena ekipa, ki jo bo vodil Rok Ruter (Gibit šport).

 

Število udeležencev je omejeno na 25, udeležba je brezplačna in prostovoljna.

 

Termin aktivnega odmora 1 – 10.40 – 10.55

Rok Ruter

Rok Ruter

GiBit d.o.o

Izkušen trener z licencami na številnih športnih področjih, ki se že več kot 7 let ukvarja s pripravo športnih programov in vodenjem vadb.

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.