Kako motivirati zaposlene enako kot vrhunske športnike?

Kako motivirati zaposlene enako kot vrhunske športnike?

Spoznajte se s teoretskimi okviri nastanka motivacije in z različnimi načini ustvarjanja ugodnega delovnega okolja.

Kdaj

Termin še ni znan

Program

Seminar je namenjen zaposlenim v javni upravi in gospodarstvu. Osredotočamo se na spoznavanje samega sebe zaradi lažjega postavljanja ciljev in procesa motivacije. Velik poudarek pa je namenjen tudi vodjem različnih organizacijskih enot, ki imajo pod sabo širši krog zaposlenih, s ciljem naučiti jih razvijati motivacijo zaposlenih v motivacijsko manj bogatih pogojih, kakršni so v javni upravi.

Skozi program skušamo spoznati teoretske okvire nastanka motivacije, načine ustvarjanja in vzdrževanja motivacije, vzgojo motivacije, ustvarjanje ugodnega okolja in klime za razvoj motivacije na delovnem mestu, iskanje vzporednic v procesu motiviranja med vrhunskimi športniki in zaposlenimi na delovnem mestu, razvoj odgovornosti in samomotivacije ter postaviti opomnike za vodstvene delavce ter učinkovito motiviranje podrejenih.

Na dogodku boste izvedeli

  • Kakšna je vaša lastna motivacija.
  • Kako razumeti procese motiviranja zaposlenih in kognitivne procese v ozadju motiviranja.
  • Praktične možnosti motiviranja ljudi na delovnem mestu (okviri in tehnike).

Predavatelji

prof. dr. Matej Tušak

prof. dr. Matej Tušak

Fakulteta za šport, Univerza v Ljubljani

priznan psiholog mnogih vrhunskih športnikov in deluje na področju psihologije (športa)

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.