Medosebni odnosi v delovnem okolju v času epidemije COVID-19

Medosebni odnosi v delovnem okolju v času epidemije COVID-19

So se medosebni odnosi v delovnem okolju v času epidemije COVID-19 izboljšali ali poslabšali?

 

Kdaj

Lokacija

Online pogovor - s pomočjo videokonferenčnega orodja Zoom

 

Medosebni odnosi v delovnem okolju predstavljajo vsakodnevne interakcije med sodelavci. V trenutnem stanju, ki ga je povzročila razglašena globalna pandemija COVID-19, se organizacije in zaposleni soočajo s številnimi spremembami, ki med drugim vplivajo na medosebne odnose v delovnem okolju. Slednje spodbuja nujo po razumevanju zaposlenih in njihovih odnosov ter razmislek o vzdrževanju dobrih medosebnih odnosov tudi v nadaljnje.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na online pogovoru na temo »Medosebni odnosi v delovnem okolju v času epidemije COVID-19«, ki bo v sredo, 12. 5. 2021, od 16.00 do 17.00.

 

Pogovor bo moderirala Špela Mar, mag. (Fakulteta za upravo, Katedra za organizacijo in informatiko), njeni gostje pa bodo dr. Katarina Kompan Erzar (psihologinja in terapevtka ŠRCD, TEOF), gospod Rudi Tavčar (psiholog in Imago terapevt, Zavod Mirabi) in mag. Katarina Hočevar (vodja službe za kadrovske zadeve, MKGP).

 

Pogovor bo namenjen širši javnosti, njegov namen pa je izmenjava informacij, koristnih nasvetov in primerov dobrih praks. Izhajajoč iz tega je cilj pogovora udeležence spodbuditi k razmišljanju in ukrepanju za izboljšanje medosebnih odnosov tudi v prihodnosti.


Pogovor bomo izvedli s pomočjo videokonferenčnega orodja Zoom. Dan pred dogodkom bomo vsem prijavljenim poslali tehnične informacije, skupaj s povezavo preko katere boste lahko vstopili v pogovor.

 

Vsi zainteresirani boste lahko v pogovoru aktivno sodelovali tako, da boste predhodno zastavili vprašanja (ob prijavi, v sporočilo) oziroma jih boste zastavili tekom pogovora na način, da boste vprašanja napisali v "chat".

 

K prijavi vabljeni tudi študentje, saj se aktivna udeležba (prisotnost na dogodku, zastavitev vprašanja tekom pogovora) upošteva kot ena ura kompetenčnega dogodka

 

Na dogodku boste izvedeli

 

  • s kakšnimi izzivi v medosebnih odnosih v delovnem okolju se soočajo zaposleni

- razlike v medosebnih odnosih pred in med epidemijo COVID-19

 

  • kako se odnosi med sodelavci spreminjajo v času epidemije COVID-19

- so zaposleni medosebne odnose v delovnem okolju izboljšali in jih dodatno utrdili

- vpliv vodilnega osebja na zaposlene in vzdrževanje medosebnih odnosov

 

  • kakšni bodo medosebni odnosi v delovnem okolju v prihodnosti

 - napotki in smernice kako izboljšati medosebne odnose v delovnem okolju

 

 

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.