Odnosi za uspešno delovno okolje

Odnosi za uspešno delovno okolje

Spoznajte temeljne zakonitosti čustveno varnih odnosov na delovnem mestu in se naučite razlikovati različne vire čustvovanja.

Kdaj

Termin še ni znan

Program

Seminar je namenjen tistim zaposlenim, ki opravljajo delo na delovnih mestih, kjer je veliko stika z ljudmi in jim sposobnost rokovanja s čustvenimi izzivi prinaša največjo prednost pri učinkovitem in kvalitetnem delu. Namenjen je tudi vsem vodjem, ki so odgovorni za vodenje in dobro delo najrazličnejših kolektivov.

 

Seminar prinaša vsebine s področja čustvene pismenosti, rokovanja s čustvenimi izzivi dela z ljudmi in tudi spretnostjo razreševanja konfliktov ter ustvarjanja delovne klime. Kvaliteta dela je namreč odvisna predvsem od motiviranosti in prepoznavanja realnih sposobnosti posameznega zaposlenega ter ustvarjanju hierarhije, ki ne temelji na ustrahovanju in prisili, temveč na sposobnosti učinkovitega sodelovanja in razvoja maksimalnega potenciala vsakega zaposlenega.

 

Na dogodku boste izvedeli

  • Katere so temeljne zakonitosti čustveno varnih odnosov na delovnem mestu.
  • Kako razlikovati različne vire čustvovanja in prepoznati notranje in zunanje sprožilce čustvenih odzivov ter rokovanja z njimi.
  • Kako prepoznavati in se ustrezno odzivati na čustveno izsiljevanje na delovnem mestu.

izr. prof. dr. Katarina Kompan Erzar

izr. prof. dr. Katarina Kompan Erzar

Teološka fakulteta, Univerza v Ljubljani

strokovnjakinja za medosebne odnose s številnimi psihoterapevtskimi izkušnjami

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.