Učinkovita predstavitev v angleščini

Učinkovita predstavitev v angleščini

 

Želite nadgraditi svoje zmožnosti predstavljanja v angleščini? 

Kdaj

PROGRAM

 

Seminar je namenjen vsem, ki želijo, zaradi službenih ali osebnih potreb, nadgraditi svoje zmožnosti predstavljanja v angleščini. Cilj seminarja je udeležence naučiti, kako pripraviti in izvesti učinkovite predstavitve v angleškem jeziku. 

 

Program zajema 10 ur predavanj, ki so zaradi lažjega sledenja tematiki razdeljena na dva dela. Seminar bo 6. 6. 2022 (ponedeljek) in 9. 6. 2022 (četrtek), tj. 2 x po 5 pedagoških ur.

 

Seminar bo potekal v angleškem jeziku. Udeleženci bodo spoznali preizkušene pristope in tehnike, ki jih bodo tudi praktično uporabili.  Prejeli bodo tudi gradivo.

 

Seminar se bo izvedel za najmanj 10 udeležencev.

Na dogodku se boste naučili:

 

  • uporabiti elemente dobrega uvoda in pritegniti pozornost publike,
  • dobro strukturirati osrednji del predstavitve,
  • uporabiti primerne jezikovne funkcije,
  • pripraviti zaključek z ustreznimi elementi,
  • pripraviti jezikovno ustrezne in učinkovite vizualne pripomočke.

Vida Zorko

Vida Zorko

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

lektorica in dolgoletna predavateljica angleškega jezika

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.