Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Se pri svojem delu srečujete z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije? 

 

 

Kdaj

Termin še ni znan

PROGRAM

Seminar je namenjen izobraževanju tajnic, poslovnih sekretark, dokumentalistov, arhivarjev, vodstvenih delavcev ter drugih javnih uslužbencev, ki se srečujejo z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije v upravnih organih države in lokalnih skupnostih, gospodarskih družbah, podjetjih in zavodih.

 

Udeležencem seminarja se prizna 0,7 kreditne točke skladno s Pravilnikom o strokovni usposobljenosti uslužbencev javnopravnih oseb ter delavcev ponudnikov storitev, ki delajo z dokumentarnim gradivom. 

 

Na dogodku boste izvedeli

  • kateri predpisi določajo upravljanje in arhiviranje dokumentacije;
  • kateri so računalniški informacijski sistemi za upravljanje in arhiviranje dokumentacije v papirni in digitalni obliki s klasifikacijskimi načrti za razvrščanje dokumentacije z roki hranjenja;
  • kateri so sistemi arhiviranja dokumentacije v papirni obliki;
  • kakšno je elektronsko arhiviranje v digitalni obliki s pogoji za varno, zanesljivo in verodostojno e-hrambo v digitalni obliki v skladu z notranjimi pravili za e-hrambo.

 

 

doc. dr. Vladimir Žumer

doc. dr. Vladimir Žumer

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

dolgoletni predavatelj upravnega poslovanja in arhivistike na Upravni akademiji v Ljubljani

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se