Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Se pri svojem delu srečujete z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije? 

 

 

Kdaj

Termin še ni znan

PROGRAM

Seminar je namenjen izobraževanju tajnic, poslovnih sekretark, dokumentalistov, arhivarjev, vodstvenih delavcev ter drugih javnih uslužbencev, ki se srečujejo z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije v upravnih organih države in lokalnih skupnostih, gospodarskih družbah, podjetjih in zavodih.

 

Udeležencem seminarja se prizna 0,7 kreditne točke skladno s Pravilnikom o strokovni usposobljenosti uslužbencev javnopravnih oseb ter delavcev ponudnikov storitev, ki delajo z dokumentarnim gradivom. 

 

Na dogodku boste izvedeli

  • kateri predpisi določajo upravljanje in arhiviranje dokumentacije;
  • kateri so računalniški informacijski sistemi za upravljanje in arhiviranje dokumentacije v papirni in digitalni obliki s klasifikacijskimi načrti za razvrščanje dokumentacije z roki hranjenja;
  • kateri so sistemi arhiviranja dokumentacije v papirni obliki;
  • kakšno je elektronsko arhiviranje v digitalni obliki s pogoji za varno, zanesljivo in verodostojno e-hrambo v digitalni obliki v skladu z notranjimi pravili za e-hrambo.

 

 

doc. dr. Vladimir Žumer

doc. dr. Vladimir Žumer

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

dolgoletni predavatelj upravnega poslovanja in arhivistike na Upravni akademiji v Ljubljani

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se