Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Upravljanje in arhiviranje dokumentacije

Se pri svojem delu srečujete z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije? 

 

 

Kdaj

Termin še ni znan

PROGRAM

Seminar je namenjen izobraževanju tajnic, poslovnih sekretark, dokumentalistov, arhivarjev, vodstvenih delavcev ter drugih javnih uslužbencev, ki se srečujejo z upravljanjem in arhiviranjem dokumentacije v upravnih organih države in lokalnih skupnostih, gospodarskih družbah, podjetjih in zavodih.

 

Udeležencem seminarja se prizna 0,7 kreditne točke skladno s Pravilnikom o strokovni usposobljenosti uslužbencev javnopravnih oseb ter delavcev ponudnikov storitev, ki delajo z dokumentarnim gradivom. 

 

Na dogodku boste izvedeli

  • kateri predpisi določajo upravljanje in arhiviranje dokumentacije;
  • kateri so računalniški informacijski sistemi za upravljanje in arhiviranje dokumentacije v papirni in digitalni obliki s klasifikacijskimi načrti za razvrščanje dokumentacije z roki hranjenja;
  • kateri so sistemi arhiviranja dokumentacije v papirni obliki;
  • kakšno je elektronsko arhiviranje v digitalni obliki s pogoji za varno, zanesljivo in verodostojno e-hrambo v digitalni obliki v skladu z notranjimi pravili za e-hrambo.

 

 

doc. dr. Vladimir Žumer

doc. dr. Vladimir Žumer

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

dolgoletni predavatelj upravnega poslovanja in arhivistike na Upravni akademiji v Ljubljani

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.