Delavnica KAKO LAHKO VPELJEMO INOVACIJE V NAČRTOVANJE JAVNIH STORITEV?

Delavnica KAKO LAHKO VPELJEMO INOVACIJE V NAČRTOVANJE JAVNIH STORITEV?

Uporabite oblikovalsko mišljenje kot orodje za načrtovanje javnih storitev po meri državljanov.

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

Fakulteta za upravo v sodelovanju s Karirenimi centri Univerze v Ljubljani organizira izvedbo delavnice namenjene študentom, ki se želijo seznaniti z uporabo metod in orodij načrtovanja storitev, skozi primere različnih person, uporabniške poti in hitrega prototipiranja. Pri vsaki izmed orodij bomo študentom predstavil namen, cilj, primere uporabe in predloge, čemur bodo sledili tudi praktični primeri in refleksija.

Delo bo izmenično potekalo individualno, v parih, manjših skupinah in v celotni skupini. Poleg orodij načrtovanja storitev bomo s pomočjo izkustvenih aktivnosti uporabne improvizacije študentom pomagali razvijati komunikacijske, timske in kreativne veščine.

NA DELAVNICI BOSTE IZVEDELI:

 

  • o metodah in orodjih načrtovanja storitev na podlagi:

- person;

- uporabniške poti;

- hitrega prototipiranje.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Predavatelji

mag. Ana Osredkar

mag. Ana Osredkar

Servis 8

magistra ekonomije s strokovnim znanjem iz področij storitvenega oblikovanja, načrtovanja in izvedbe delavnic

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.