1. Alumni FU srečanje

1. Alumni FU srečanje

 

Študiram in hkrati športam? Uspeh ali prepreka?

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

Spoštovani člani Alumni kluba FU, spoštovani študenti in bodoči diplomanti!Vljudno vabljeni na 1. letošnji alumni dogodek  

 

"ŠTUDIRAM in HKRATI ŠPORTAM! USPEH  ali PREPREKA?", ki bo v torek, 10. 12. 2019, ob 16. uri v predavalnici P14. Dogodek je odlična priložnost za druženje s starimi sošolci, prijatelji in tudi profesorji.Na  okrogli mizi bomo predstavili zgodbe študentov/diplomantov športnikov,  znanih slovenskih športnikov diplomantov različnih univerz, in sicer skozi sproščeno debato, kako hkrati uspešno študirati in se profesionalno ukvarjati s športom. Kakšne so prednosti in slabosti dvojne kariere študenta – športnika? Ali je pridobitev posebnega statusa na fakulteti motivacija ali še večja prepreka? Kako zagotoviti pravo ravnotežje med študijem, hkratno športno kariero in zasebnim življenjem? Nadaljevanje kariere po diplomi? 

 

Pri tem nam bodo z deljenjem lastnih izkušenj pomagali cenjeni gosti:

 

  • Olimpijska podprvakinja SARA ISAKOVIĆ
  • nogometaš in trener TONČI ŽLOGAR
  • diplomantka in alpska smučarka ter predstavnica Olimpijskega komiteja Slovenije PETRA ROBNIK
  • diplomant, košarkar in trener KK Grosuplje TILEN HOJČ
  • študentka in rokometašica RK Krim TJAŠA POLAJNAR VEŠLIGAJ 

 

Dogodek bosta glasbeno obarvala uspešni glasbenik in prav tako diplomant Fakultete za upravo Žiga Jamnik ter pevka Patricija Selan.

 

Dogodek bo moderirala naša uspešna diplomantka Marina Šućur.

 

 

Več o sodelujočih

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Podobni dogodki

Kako organizirati aktivnosti študenta na študijski praksi?

Naj delo naših študentov v vaši organizaciji poteka čim bolj tekoče in v obojestransko korist.

 

Podrobnosti in prijava

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.