Kako organizirati aktivnosti študenta na študijski praksi?

Kako organizirati aktivnosti študenta na študijski praksi?

Naj delo naših študentov v vaši organizaciji poteka čim bolj tekoče in v obojestransko korist.

 

Kdaj

Lokacija

videokonferenčno orodje zoom

 

Na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani omogočamo študentom 3. letnikov 1. stopnje obvezno študijsko prakso v izbranih organizacijah javnega in zasebnega sektorja. Njen namen je študentom omogočiti pridobivanje delovnih izkušenj, povečati njihovo odgovornost do pridobivanja znanja in motivacijo za boljše študijske rezultate ter tako vplivati na prepoznavnost bodočih diplomantov pri delodajalcih.

 

V okviru splošnega dela v organizaciji naj bi se študentje podrobneje seznanili z organizacijskimi predpisi, ki urejajo organizacijo, pristojnostmi in delom upravnega organa, organa lokalne samouprave in drugih oseb javnega oziroma zasebnega prava. 

 

Z namenom, da bi delo naših študentov v vaši organizaciji potekalo čim bolj tekoče in v obojestransko korist, vas vljudno vabimo na seminar KAKO ORGANIZIRATI AKTIVNOSTI ŠTUDENTA NA ŠTUDIJSKI PRAKSI?, ki bo v petek, 12. marca 2021 ob 10. uri, preko videokonferenčnega orodja zoom (povezavo bomo vsem prijavljenim poslali dan pred webinarjem).

 

 

PROGRAM SEMINARJA:

 

 10.00–10.10

 Zbiranje udeležencev webinarja

10.10–10.15

 

 

10.15–10.40

 

Uvodni pozdrav

doc. dr. Jernej Buzeti, prodekan za prenos znanja

 

Predstavitev koncepta prakse na Fakulteti za upravo

doc. dr. Žiga Kotnik, predstojnik za prakso

10.40–11.00

 

11.00–11.50

 

11.50-11.55

 

Mnenja študenta/ke, ki je bil/a na praksi

 

Vprašanja mentorjev

 

Zaključek

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Podobni dogodki

Kako organizirati aktivnosti študenta na študijski praksi?

Naj delo naših študentov v vaši organizaciji poteka čim bolj tekoče in v obojestransko korist.

 

Podrobnosti in prijava

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.