POGOVOR Z JANOM

POGOVOR Z JANOM

Eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov, intelektualec, oseba s karizmo in človek z zanimivo zgodbo. 

Kdaj

POGOVOR Z JANOM

 

1. pogovorni večer smo poimenovali »Pogovor z Janom«. Naš gost bo namreč Jan Plestenjak, eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov, intelektualec, oseba s karizmo in človek z zanimivo zgodbo.

 

Pogovorni večer z gostom bo potekal v manj formalni obliki druženja in bo omogočil prenos znanja preko sproščenega pogovora. Povezovalka pogovora bo novinarka, dnevna urednica in radijska voditeljica na Valu 202 gospa Anja Hlača Ferjančič.

 

Na dogodku boste izvedeli

 

Pogovor bo usmerjen tako, da bo gost delil z udeleženci svojo zgodbo, znanje, izkušnje ter poglede na izbrana življenjska vprašanja in dileme. Spregovoril bo tudi o svojih izkušnjah iz poslovnega in glasbenega udejstvovanja ter izobraževanja.

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.