POGOVOR Z JANOM

POGOVOR Z JANOM

Eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov, intelektualec, oseba s karizmo in človek z zanimivo zgodbo. 

Kdaj

POGOVOR Z JANOM

 

1. pogovorni večer smo poimenovali »Pogovor z Janom«. Naš gost bo namreč Jan Plestenjak, eden najbolj uspešnih slovenskih glasbenikov, intelektualec, oseba s karizmo in človek z zanimivo zgodbo.

 

Pogovorni večer z gostom bo potekal v manj formalni obliki druženja in bo omogočil prenos znanja preko sproščenega pogovora. Povezovalka pogovora bo novinarka, dnevna urednica in radijska voditeljica na Valu 202 gospa Anja Hlača Ferjančič.

 

Na dogodku boste izvedeli

 

Pogovor bo usmerjen tako, da bo gost delil z udeleženci svojo zgodbo, znanje, izkušnje ter poglede na izbrana življenjska vprašanja in dileme. Spregovoril bo tudi o svojih izkušnjah iz poslovnega in glasbenega udejstvovanja ter izobraževanja.

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se