Predstavitev predmeta PRAKSA

Predstavitev predmeta PRAKSA

Še niste opravili obvezne študijske prakse? Še je čas!

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

Študente, ki še niste opravili obvezne študijske prakse, vabimo na predstavitev predmeta PRAKSA, ki bo 21. februarja 2019 ob 15.30, v predavalnici P14 (1. nadstropje).

 

Udeležba je brezplačna. Na dogodek se je treba prijaviti, rok za prijavo je 18. 2. 2019 do 12. ure.

 

Seminar je namenjen študentom 3. letnika univerzitetnega študijskega programa Upravljanje javnega sektorja, prva stopnja, in visokošolskega strokovnega študijskega programa Uprava, prva stopnja. 

Na srečanju boste  seznanjeni z novim konceptom prakse - 1. 10. 2016 smo namreč pričeli s prenovljeno izvedbo predmeta Praksa.

 

Predstavljeni bodo:

 

  • namen in cilji prakse,
  • postopki v zvezi z opravljanjem prakse (dokumenti),
  • e-učilnica.

 

Morebitna konkretna vprašanja v zvezi z izvedbo praks nam lahko pred srečanjem pošljete na e-naslov: praksa@fu.uni-lj.si.

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.