UPRAVA GRE V PRAVO SMER 2019

UPRAVA GRE V PRAVO SMER 2019

 

Iskanje inovativnih rešitev za obvladovanje izzivov (problemov) na področju javne uprave. 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

 

Uprava gre v pravo smer je tradicionalen dogodek, kjer študenti Univerze v Ljubljani v sodelovanju z izkušenimi mentorji iščejo inovativne rešitve za obvladovanje izzivov (problemov) na področju javne uprave (delo v skupinah, tekmovanje med skupinami). Na ta način poskušamo prenesti teoretična znanja v uporabne rešitve, ki bi na javno upravo vplivale pozitivno in dolgoročno.

 

Letošnji dogodek bo potekal v sodelovanju s Študentsko organizacijo Fakultete za upravo, Študentskim svetom Fakultete za upravo in Upravno enoto Ljubljana, ki je posredovala izziv, ki bo osrednji del dogodka. Izpostavili so problematiko na kadrovskem področju, in sicer veliko število odhodov zaposlenih in vedno večji absentizem. Posledično je fluktuacija zaposlenih precejšnja, zato se nenehno soočajo z izzivom, kako motivirati kadre, ki so usposobljeni in kompetentni, da bi ostali zaposleni pri njih, hkrati pa, kako se spoprijeti z naraščajočim absentizmom oziroma ga zmanjšati.

 

Dogodek bo potekal 10. 4. 2019 (od 9. do 19. ure), 11. 4. 2019 pa bo potekala predstavitev rezultatov.

 

Dogodek je za študente Univerze v Ljubljani brezplačen.

 

Študentom Fakultete za upravo se sodelovanje pri dogodku prizna kot »kompetenčni dogodek«.

 

V kolikor vas sodelovanje pri dogodku zanima, vljudno vabljeni k prijavi (izpolnite prijavni obrazec na desni strani).

 

PROGRAM dogodka bo objavljen naknadno.

 

 

 

   
   

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.