Izobraževanje po meri

V Svetovalno-izobraževalnem centru Fakultete za upravo se zavedamo, da so ustrezna znanja in veščine ključna orodja za doseganje želenih rezultatov. Zato vam ponujamo širok nabor izobraževalnih dogodkov na različnih področjih, ki so jih razvili naši strokovnjaki z namenom, da pomagajo vam ali vaši organizaciji postati uspešnejši in učinkovitejši. Izobraževalne dogodke oblikujemo tako, da odgovarjamo na vaše potrebe in jih pripravimo na način, ki najbolj ustreza vam.  

 

Izvajalci izobraževalnih dogodkov se lahko pohvalijo z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami na različnih področjih, kjer delujejo. Izobraževanja temeljijo na interaktivnih in praktičnih pristopih, ki omogočajo hitro utrditev novo pridobljenih znanj. Zavedamo se, da še tako dobri izobraževalni dogodki ne odgovorijo vedno na vaše potrebe ali potrebe vaše organizacije - zato vam v Svetovalno-izobraževalnem centru ponujamo izobraževanja po meri. 

 

Pišite nam in odgovorili bomo na vaše izzive

*

 

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.