6. Akademija javnega sektorja

6. Akademija javnega sektorja

V NJENIH ČEVLJIH V JAVNI UPRAVI

 

 

Kdaj

Termin še ni znan

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

Spoštovani,

 

 

predhodno smo vas že obvestili, da zaradi razmer, vezanih na širjenje koronavirusa, 6. Akademijo javnega sektorja prestavljamo na kasnejši termin.

 

Na Fakulteti za upravo smo se odločili, da storimo vse, kar je v naši moči, da pripomoremo k ustavitvi širjenja koronavirusa. Menimo, da je zdravje na prvem mestu in zato smo se odločili, da ukrepamo odločno in zrelo ter imamo v ospredju človeka in družbo.

 

Vsled tega vas obveščamo, da v letu 2020 ne bomo izvedli 6. Akademije javnega sektorja. Le-to bomo izvedli predvidoma marca 2021.

 

 

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in vam hkrati želimo veliko zdravja.

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.