Dnevi slovenske uprave

Dnevi slovenske uprave (DSU) so tradicionalna in največja slovenska konferenca na področju javne uprave. Konferenca se odvija v obliki predstavitvenih sekcij, delovnih sklopov, okroglih miz ali stukturiranih pogovorov, vezano na ekonomske, organizacijske, upravne, pravne in informacijske vidike delovanja javne uprave. Dnevni slovenske uprave so stičišče najširšega kroga strokovnjakov, zaposlenih v javnem in zasebnem sektorju ter širše zainteresirane javnosti.

 

Dostop do e-zbornika DSU 2017.

Dostop do e-zbornika DSU 2016. 

 

 

 

 

 

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.