XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

 

Javna uprava kot gonilo družbe

 

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

XXIV. Dnevi slovenske uprave

 

 

Za nami so že XXIV. Dnevi slovenske uprave, ki so 21. in 22. 9. 2017 potekali na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani, in sicer pod naslovom "Javna uprava kot gonilo družbe".

 

Na konferenci je bil v okviru okrogle mize, ki jo je vodil dr. Janez Stare s Fakultete za upravo, na temo inovacij v javnem sektorju razglašen zmagovalec natečaja za naj izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2017.

 

Drugi dan konference je udeležence nagovoril tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je izpostavil pomen inovativnosti, odgovornosti in sodelovanja v javni upravi in poudaril, da javna uprava je gonilo razvoja vsake družbe, saj z neučinkovitim delovanjem zavira razvoj celotne družbe.

 

 

Dostop do e-zbornika XXIV. DSU. 

 

Fotogalerija

 

Povzetek poteka XXIV. DSU.

 

 

Program XXIV. DSU:

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Podobni dogodki

XXVI. Dnevi slovenske uprave (26. in 27. 9. 2019)

 

Od boljših predpisov k njihovemu učinkovitejšemu izvrševanju

 

 

Podrobnosti in prijava

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.