XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

 

Javna uprava kot gonilo družbe

 

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

XXIV. Dnevi slovenske uprave

 

 

Za nami so že XXIV. Dnevi slovenske uprave, ki so 21. in 22. 9. 2017 potekali na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani, in sicer pod naslovom "Javna uprava kot gonilo družbe".

 

Na konferenci je bil v okviru okrogle mize, ki jo je vodil dr. Janez Stare s Fakultete za upravo, na temo inovacij v javnem sektorju razglašen zmagovalec natečaja za naj izboljšavo v javni upravi Premik naprej 2017.

 

Drugi dan konference je udeležence nagovoril tudi minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je izpostavil pomen inovativnosti, odgovornosti in sodelovanja v javni upravi in poudaril, da javna uprava je gonilo razvoja vsake družbe, saj z neučinkovitim delovanjem zavira razvoj celotne družbe.

 

 

Dostop do e-zbornika XXIV. DSU. 

 

Fotogalerija

 

Povzetek poteka XXIV. DSU.

 

 

Program XXIV. DSU:

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

V SIC so izvedli odlično delavnico – primerna lokacija ter popolna podaja novih znanj. Taka izobraževanja širijo človeku znanje in so učinkovit pripomoček pri delu.

udeleženec,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se