XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

XXIV. Dnevi slovenske uprave (21. in 22. 9. 2017)

 

Javna uprava kot gonilo družbe

 

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

XXIV. Dnevi slovenske uprave

 

Fakulteta za upravo vas vabi, da si rezervirate čas za letošnje Dneve slovenske uprave, ki bodo 21. in 22. 9. 2017. Kot vsako leto bo ta tradicionalna konferenca iskala odgovore na različne izzive, s katerimi se soočajo slovenska javna uprava, javni sektor in družba kot celota.

 

Letošnji naslov konference "Javna uprava kot gonilo družbe" bo iskal odgovore na aktualne tematike javne uprave in njene vloge pri napredku in rasti družbe.

 

Dostop do e-zbornika XXIII. DSU. 

 

Program XXIV. DSU:

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se