XXIII. Dnevi slovenske uprave (22. in 23. 9. 2016)

XXIII. Dnevi slovenske uprave (22. in 23. 9. 2016)

Učinkovitost storitev + demokratičnost oblasti = dobro upravljanje?

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

XXIII. Dnevi slovenske uprave

 

V želji, da bi bilo srečanje zanimivo za najširši krog strokovnjakov, zaposlenih v javnem in v zasebnem sektorju, smo pripravili pester program za XXIII. Dneve slovenske uprave (DSU). 

 

Dostop do e-zbornika DSU. 

 

Program XXIII. DSU:

 

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Podobni dogodki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.