XXIII. Dnevi slovenske uprave (22. in 23. 9. 2016)

XXIII. Dnevi slovenske uprave (22. in 23. 9. 2016)

Učinkovitost storitev + demokratičnost oblasti = dobro upravljanje?

 

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljani

XXIII. Dnevi slovenske uprave

 

V želji, da bi bilo srečanje zanimivo za najširši krog strokovnjakov, zaposlenih v javnem in v zasebnem sektorju, smo pripravili pester program za XXIII. Dneve slovenske uprave (DSU). 

 

Dostop do e-zbornika DSU. 

 

Program XXIII. DSU:

 

 

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

Na delavnici, ki jo je za nas organiziral SIC, mi je bilo najbolj všeč, da je predavatelj ves čas iskal stik z udeleženci: vabil nas je k vprašanjem in odgovarjal na naša vprašanja. Take delavnice je treba organizirati čim pogosteje.

udeleženec,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.