Posveti

Dandanes se soočamo z različnimi aktualnimi tematikami o katerih si zaradi pomanjkanja informacij težko izoblikujemo objektivno mnenje in zastopamo jasna stališča, kot posameznik ali organizacija. Da bi bili vi ali vaša organizacija na tekočem z aktualnimi temami, organizira Svetovalno-izobraževalni center Fakultete za upravo posvetovalne dogodke, ki potekajo v obliki strokovnih ali stukturiranih pogovorov, namenjenih tako stroki kot širši zainteresirani javnosti.

 

 

 

Ne zamudite priložnosti

 

Prijavite se na naše e-novice in bodite pravočasno obveščeni o prihajajočih dogodkih SIC, pa tudi o aktualnih novicah Fakultete za upravo - študijskih programih, izobraževanjih (webinarji, brezplačni dogodki, usposabljanja) in drugih zanimivih vsebinah s področja uprave, vodenja, ekonomike, managementa in informatike.

Prijavite se

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.