12. Študentska konferenca Fakultete za upravo - okrogla miza

12. Študentska konferenca Fakultete za upravo - okrogla miza

Kariera se ne zgodi sama od sebe, treba jo je ustvariti.

Kdaj

Lokacija

Fakulteta za upravo, Gosarjeva ulica 5, Ljubljana

12. Študentska konferenca - okrogla miza

 

 

Kariera se ne zgodi sama od sebe, treba jo je ustvariti. Gre za vseživljenjski proces, pri čemer moramo znati sprejemati prave odločitve, biti pripravljeni tudi tvegati in sprejeti odgovornost ter biti pripravljeni na vseživljenjsko učenje, saj bomo le tako opolnomočili svojo osebnostno, socialno in karierno rast.

 

V kolikor vas zanima, kako sprejemati prave odločitve, kdaj tvegati, kdaj in kako sprejeti neko odgovornost, kar vas lahko vodi k uspehu na vaši karierni poti, ste vabljeni na 12. Študentsko konferenco Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani, z naslovom »Kaj lahko sam narediš za svojo karierno pot?«.

 

Skupaj z g. Miho Lavtarjem, direktorjem podjetja Optiweb ter diplomanti Fakultete za upravo, mag. Aleksandro Heinzer, davčno svetovalko in ustanoviteljico DDV asistence, go. Matejo Avbelj Valentan, direktorico Ljubljanskega gradu in go. Petro Robnik, nekdanjo alpsko smučarko in vodjo Kariernega centra za športnike Olimpijskega komiteja Slovenije, boste spoznali njihove prvine uspeha in izkušnje na karierni poti. Imeli boste tudi priložnost vzpostaviti osebni kontakt z različnimi delodajalci.

 

Študentska konferenca je namenjena vsem študentom Univerze v Ljubljani.

 

Konferenca bo potekala v sredo, 2. marca 2022, na Fakulteti za Upravo Univerze v Ljubljani. Udeležba na konferenci je BREZPLAČNA, zaradi omejenega števila mest je potrebna prijavaProgram konference je sestavljen iz več delovprijaviti se je treba na vsakega posebej:

 

 

a) prijava na interaktivno predavanje

 

b) prijava na okroglo mizo

 

c) prijava na Hitre zmenke z delodajalci

    Rok za prijavo na hitre zmenke z delodajalci je 24. 2. 2022 do 12. ure, saj bo ob 14. uri že potekala (online)      pripravljalna delavnica. Povezavo nanjo bodo prijavljeni študentje prejeli po zaključku prijav.

    Študente prosimo, da pripravijo svoj CV, saj bodo s strani mag. Tine Kozic Kolšek (Karierni center                        Univerze v Ljubljani), ki bo vodila zmenke,  pozvani, da ji ga pošljejo (Tina.KozicKolsek@uni-lj.si).  

 

č) prijava na delavnico Kariernega centra Univerze v Ljubljani

 

    

Študentom Fakultete za upravo se z udeležbo na konferenci priznajo 3 ure kompetenčnih dogodkov za prakso, pri čemer je obvezna prisotnost za celotni program trajanja konference (udeležba na vsaj dveh delih konference: interaktivno predavanje in okrogla miza ali interaktivno predavanje in hitri zmenki ali okrogla miza ali hitri zmenki itd.).

 

 

P R O G R A M  

 

 

     9.00–9.10

Nagovor in uvodni pozdrav

- doc. dr. Jernej Buzeti, prodekan za prenos znanja Fakultete za upravo
- doc. dr. Žiga Kotnik, vodja študentske konference in predstojnik za prakso                       Fakultete za upravo

- g. Luka Tomažič, predsednik Študentskega sveta Fakultete za upravo

    9.10–9.30

KAJ LAHKO SAM NAREDIŠ ZA SVOJO KARIERO? (interaktivno predavanje)

g. Miha Lavtar, direktor podjetja Optiweb

Kariera se ne zgodi sama od sebe, treba jo je ustvariti. Gre za vseživljenjski proces, pri čemer moramo znati sprejemati prave odločitve, biti pripravljeni tudi tvegati in sprejeti odgovornost ter biti pripravljeni na vseživljenjsko učenje, saj bomo le tako opolnomočili svojo osebnostno, socialno in karierno rast.

    9.30-10.15

MOJA KARIERNA POT (okrogla miza)

- mag. Aleksandra Heinzer, davčna svetovalka in ustanoviteljica DDV asistence

- ga. Mateja Avbelj Valentan, direktorica Ljubljanskega gradu

- ga. Petra Robnik, nekdanja alpska smučarka, vodja Kariernega centra za športnike         Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez

Diplomanti Fakultete za upravo predstavijo svojo karierno pot, vzpone, padce, dosežke; izpostavijo ključne elemente uspeha na karierni poti.

  10.15–10.30

Odmor

  10.30–12.30

HITRI ZMENKI Z DELODAJALCI 

- mag. Tina Kozic Kolšek (vodi zmenke)

 

- Upravna enota Ljubljana (možnost opravljanja študijske prakse)

- Center za socialno delo Ljubljana (možnost opravljanja študijske prakse)

- Ministrstvo za javno upravo 

- Mestna občina Ljubljana

OUTFIT7

- REPLIKA GROUP, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.

- AJPES

  12.30–14.00

DELAVNICA Kariernega centra Univerze v Ljubljani

- mag. Tina Kozic Kolšek
Priprava odličnega CV-ja, motivacijskega pisma; mreženje; pomembnost strokovne online podobe

   

Nazaj

Mnenja naših udeležencev

Svetovalno-izobraževalni center je za centre za socialno delo dolenjske regije organiziral seminar ZUP. Udeleženke iz našega CSD smo bile z vsebino in izvedbo zelo zadovoljne, saj je predavatelj vsebino prilagodil našemu področju dela in hkrati odgovoril na naša konkretna vprašanja. Vsekakor bi takšen seminar priporočala tudi drugim centrom za socialno delo.

Irena Kralj, Center za socialno delo Metlika

Seminar, ki sem se ga udeležila na Fakulteti za upravo (v SIC), lahko le pohvalim: zelo dobra organizacija in vsebina dogodka ter izvajalca. Čestitke!

udeleženka,

V SIC so za nas izvedli vrhunsko delavnico – profesionalno na vseh nivojih: organizacija, predavatelji, vsebina in gradivo. Super, le tako naprej!

udeleženka,

Podobni dogodki

Trenutno ni dogodkov.
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.