Predstavitev

Svetovalno-izobraževalni center

Svetovalno-izobraževalni center Fakultete za upravo ustvarja trende razvoja na različnih področjih izobraževanja. S proaktivnim in ažurnim delovanjem krepimo svojo vlogo na trgu tako, da se hitro odzivamo na novosti ter bogatimo svoje storitve na različnih področjih izobraževanja. Uspešnost našega centra izhaja iz zadovoljnega, kompetentnega in dobro usposobljenega kadra.

Poslanstvo

Na izobraževalno-svetovalnem področju smo stičišče odličnosti in kakovosti. Naše delovanje temelji na iskrenosti, spoštovanju in razumevanju sebe in drugih. Smo odgovorna in vztrajna skupnost, z osebnim pristopom, ki zagotavlja sodelovanje in upoštevanje različnosti.

Vizija

S pomočjo zanesljivih sodelavcev in organizacijo vrhunskih dogodkov bomo postali ključni akter za reševanje izzivov v regiji (centralna in jugovzhodna Evropa), tako na izobraževalnem kot svetovalnem področju.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.