Najem poslovnega prostora

Središče mreženja in dobrega počutja je odgovor na globalizacijske procese v poslovnem svetu. Zaradi sodobnih trendov v različnih panogah in situacijah nam je izredno pomembno nuditi ambientiran prostor, v katerem se bodo lahko posamezniki ali skupine izobraževale, izpopolnjevale, obogatile svoje življenje z novimi izkušnjami in se dobro počutile.

 

Središče mreženja in dobrega počutja je sinonim za “poslovni wellness”. Z našo ponudbo vam in vašim zaposlenim zadovoljimo osnovne življenjske potrebe, kot so razpoložljivost hrane, udobno delovno okolje, kreativni pristopi, socialni stiki in svoboda. Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali, da se podrobneje pogovorimo o vaših željah.

Najem prostora

*
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.